maanantai 25. kesäkuuta 2018

Maanantai 25.6.

Tänään vietimme taas koko päivän Kalamitsin kivalla rannalla. Polonnia (Milos) näkyy vastarannalla.

Kerroin netin kautta ruotsalaiseen Kreikka-ryhmään sanoin ja kuvin tästä saaresta kun tablettia saattoi puun varjossa kivasti käyttää. Ihania ne tamarix-puut.
 Olisipa kivaa  jos ihmiset tulisivat esim. tähän meidän hotelliin ( Prezanis Rooms) asustelemaan kun täällä ovat niin valmiita palvelemaan ja odottavat asiakkaita!
Todella kivasti olemme ihan hotellin luota päässeet bussilla rannoille kun autoa emme ole vuokranneet. Luulin, että autovuokraamoa ei täällä ole, mutta kyllä on sittenkin.
Monissa kohteissa on jo ongelmia kun turisteja on liikaa. Tänne sopisi hyvin tulla! Tänään kuulimme italiaa ja saksaa rannalla. Paluubussiin tuli iso ryhmä Bonatsa-rannalta . Se meni Miloksen lauttaan. Olivat kai päiväkävijöitä .
Se Kalamitsin taverna on todella hyvä. Iso kylmä vesipullo tuodaan heti pöytään ensimmäiseksi. Horiatiki on hyvää, tomaatit jo melkein taivaallisia. Voi, miten olenkin niitä odottanut!
Kumpanakin päivänä olemme menneet lounaalle klo 13 aikoihin. Sitten hyvin pian ovatkin siellä kaikki pöydät varattuja. Hyvä!
Tässä ruokamme tänään:

Noita puita tarkoitan. Varjossa on kivaa jopa nukahtaa ruokalevolla. Minulle kävikin niin! Voi, miten ihanaa täällä on!
Illalla 1 Mythoksen jälkeen halusin jutella "kotimme" henkilökunnan kanssa. Jäimme siis oluelle ja ouzolle hotellimme terassille. Kertoivat saaren käyttäytymistavoista, miten tärkeää on se kalimeran sanominen! , suurista häistä ja esim. ristiäisistä. Voi ihme! Nuo juhlat kestävät päiviä ja vieraita on sadoittain!
Kysyin myös siitä kummallisesta valehtelijoitten klubista. Oli kuulemma hävyttömiä seksijuttuja, joita neiti-ihmisille jaettiin yms. Se on jokin perinnejuhla.
Menimme paikkaan, jossa on filmattu  paikallisten juhlintaa tansseineen pienessä grilliravintolassa erääseen tv -sarjaan. . Sen tv-sarjan nimi on 60' ελλαδα ja se näkyy alpha-tv:ltä.
Tarjoilu oli nopeaa. Naapuripöytä tilasi monenlaista pientä 2 hengelle ja se näytti hyvältä. Minulla ei ollut yhtään nälkä.
Matkalla huoneeseen huomasin tutun näköisen rouvan. Hänen kanssaan tanssin piirissä eilen. Pitihän sitä sitten yrittää jonkinlaista small talkia kreikaksi ja siihen yhtyivät myös lähellä istuvat vanhat herrat. Voi näitä ihania iäkkäitä ihmisiä täällä! Haluan kyllä joskus palata tänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti